In het pittoreske Sluis, waar de Belgische invloeden de Zeeuwse charme omarmen, is La Trinité gevestigd. Een restaurant waar gastronomie geen kunstje is, maar een stijl van leven. Al bij de eerste stap over de drempel voel je het: hier staat alles in dienst van de ultieme smaakbeleving.
Het echtpaar Chef-kok François en gastvrouw Evelien de Potter brengt een keuken respectievelijk bediening die verfijnd en kosmopolitisch is, zonder haar oorsprong te verloochenen. Zeeuwse producten krijgen een hoofdrol, maar worden geïnspireerd door internationale invloeden. Denk aan Noordzeekrab met yuzu, lam uit de streek met Thaise specerijen, of een dessert waarin Franse patisserie en Japanse precisie samenkomen. Elk gerecht balanceert tussen techniek, creativiteit en emotie.
De bediening van La Trinité is subtiel, professioneel, toegankelijk en met oprechte aandacht. Je merkt het aan de manier waarop je glas net op tijd wordt bijgevuld en hoe de uitleg van het gerecht precies het juiste zegt, niet meer, niet minder.
Het eigentijdse interieur is strak en warm tegelijk. Het is knap hoe dit echtpaar in een oud bankgebouw een sfeervol restaurant, met regelmatig wisselende moderne kunstcollecties, heeft gecreëerd. Hier voel je rust, ruimte en verfijning.
La Trinité is een bestemming voor wie eten beschouwt als een vorm van cultuur. Ideaal voor een bijzonder diner, een intieme avond of een zakelijke gelegenheid waarbij klasse vooropstaat.